Nieuws

7-11-2022

Nieuw in ons assortiment: De doorlopende lat

Toen de vraag vanuit ModiForce en andere dealers kwam voor één doorlopende lat, zagen we kans hier een nieuw product voor te ontwikkelen. Ons team ging ervoor zitten en ontwikkelde een doorlopende lat voor bedrijfswagens. Een mooie toevoeging in ons assortiment. En breed toepasbaar. Momenteel zijn ze zelfs al geleverd aan TSC voor de POSTNL voertuigen.

Waar je eerder 4 beugels nodig had voor het monteren van de latten, zijn er nu nog maar 2 beugels nodig. Bij het standaard pakket zitten de voor en achterlatten los van elkaar. Hiervan heeft SKILD één lange lat gemaakt. Om dit voor elkaar te krijgen is er eerst een mal ontworpen. Hierna konden de latten seriematig geproduceerd worden.

De doorlopende lat is niet alleen functioneel en makkelijk te monteren, maar ook esthetisch is de doorlopende lat een verbetering op zijn voorganger. De zichtlijnen zien er rustiger uit en vormen nu echt een geheel met het voertuig. Het mooiste van dit product?  De lat kan in elke bedrijfswagen gebruikt worden.

 

Heb jij interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden van bedrijfswageninrichting? Neem dan contact met ons op!

(Inrichting en prijzen te verkrijgen via de officiële VW bedrijfswagen dealers)