Blog

Bedrijfswageninrichting: eindeloze mogelijkheden!

Een vloerplaat, wandbekleding of wandkast nodig? Zo kan SKILD jou helpen. SKILD – onderdeel van Pon Logistics – levert maatwerk in hoge kwaliteit voor bedrijfswagens. Over de mogelijkheden verteld Ulvrin Post, engineer bij SKILD, je graag meer.

 

Assortiment

SKILD heeft een vast assortiment aan producten die gelijk uit voorraad leverbaar zijn. Denk hierbij aan vloerplaten, wielkastbescherming, wandbekleding en lat-wandbekleding. Maar dat is niet alles! Zo biedt SKILD ook wandkasten en gedeelde vloeren voorzien van Lamello’s en afdichtringen aan. Ulvrin: “We zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om meerdere wegen aan te boren.” Zo heeft SKILD momenteel een nieuwe kunststof vloerplaat in het assortiment. Ook is SKILD bezig met het ontwerpen van een dubbele vloer voor bedrijfsbussen. Ulvrin: “Door een ladesysteem te creëren in de vloer, benut je optimaal de hoogte en ruimte van de bus en zorg je voor een georganiseerd ladesysteem waar veel in past.” SKILD is haar portfolio rap aan het uitbreiden en deinst niet terug voor een uitdaging.

logistiek_linegraphic_pon_logistics
warehousing bulk

Innovatie

Ulvrin: “Wij pakken handschoenen op voordat ze neergelegd worden. We zijn ontzettend nieuwsgierig, dagen onszelf uit en zijn niet bang om nieuwe dingen uit te proberen.” SKILD is continu bezig met het bedenken van nieuwe concepten, technieken én manieren die breed toepasbaar zijn. Zo heeft SKILD kasten ontworpen voor Pon Logistics waarvoor ze aan twee kanten van een plaat moesten frezen middels mallen. Dat was de eerste keer dat SKILD deze techniek heeft kunnen toepassen in de praktijk. Toen ModiForce bij hen aanklopte om dezelfde techniek ook op een vloer toe te passen, gingen ze de uitdaging niet uit de weg. De techniek bleek succesvol te werken en SKILD kreeg er een tevreden klant bij! “Wij luisteren naar de problemen waar klanten tegenaan lopen en proberen samen tot een oplossing te komen die op meerdere manieren toepasbaar is,” aldus Ulvrin.

Gegarandeerd succes

SKILD heeft in een korte tijd een ruim portfolio aan tevreden klanten opgebouwd. Neem nou de ANWB, Pon Power, Pon Logistics of DOCKR. DOCKR klopte aan bij SKILD met een probleem die snel opgelost moest worden. Zij kregen tijdelijk een ander type fiets geleverd, waardoor ze geen bak hadden waarin ze spullen konden vervoeren. Ulvrin: “Wij hebben een tijdelijke betonplex bak voor hen ontworpen die binnen anderhalve maand volledig inzetbaar was.” Dat DOCKR tevreden was over de samenwerking met SKILD bleek uit het feit dat ze anderhalf jaar later terug kwamen met nog een opdracht. Het ontwerpen van een bakfiets met een dubbele bodem. Oplossingen voor de klant bedenken die met zorg en aandacht gemaakt zijn: dat is wat bij SKILD centraal staat. Maatwerk voor de klant, oog voor details en precisiewerk. Een tevreden klant! Ulvrin: “Waar het om gaat is samen aan een geschikte oplossing werken die breed toepasbaar is en past bij jouw wensen”. En daar sluit het hele team van SKILD zich bij aan.

Ben je benieuwd wat SKILD jou te bieden heeft?

Neem gerust contact met ons op. We gaan graag samen aan de slag.